ForsideLog ind

Øens Hold Stævne marts 2017

Kampen

Afvikling

• Spilletid: 2 x 25 minutter + straffesparkskonkurrence. Fredag dog kun 2 x 20 minutter UDEN straffesparkskonkurrence.
  • Ingen lodtrækning om bane. Det hold der står først på spilleplanen starter ALTID.
  • Målspark: MÅ udføres som spark/kast. Bolden er først i spil, når den er ude af målfeltet. Målmanden må således drible bolden ud af feltet og må ikke angribes af modstander, før han er uden for målfeltet. Alle modspillere SKAL være uden for feltet.
  • Målmanden MÅ samle tilbagelægninger op med hænderne.
  • Hjørnespark: MÅ tages fra valgfrit punkt mellem hvor mållinjen rammer målfeltet og sidelinjen.
  • Frispark: Kun direkte frispark. Modspillere skal være mindst 7 meter væk.
  • Der spilles IKKE med offside.
  • Udskiftninger: Må ske flyvende. Udskiftninger skal ske fra sidelinjen, hvor udskiftningsspillerne står.
  • Advarsel: 5 minutters udvisning. Holdet må sætte en anden spiller ind.
  • Udvisning: Spilleren udvises for resten af kampen. Holdet må sætte en anden spiller ind.

Straffesparkskonkurrence

• Alle kampe lørdag og søndag afsluttes med straffesparkskonkurrence.
    Antallet af spark afgøres af det hold, der har flest spillere med. Eksempel: Det ene hold har 10 spillere, det andet har 8. To spillere fra sidstnævnte hold sparker to gange.
    Resultatet tæller ikke med i den ordinære kamps resultat.

HAK-princippet

• Hvis et hold kommer foran med tre mål, må modstanderen sætte en ekstra spiller ind (skal ud igen ved reducering). Er et hold bagud med seks mål, må der sættes to ekstra spillere ind osv.
    Bemærk, det er frivilligt, om man vil benytte sig af HAK-princippet.